Vastgoed Antwerpen

Vandaag wil iedereen op ’t Eilandje wonen. En morgen? Dan wil iedereen op het nieuwe Eilandje wonen. Of in Park Poort, vlakbij Park Spoor Noord. Of in La Piazza op de Marnixplaats. Of …

Aantrekkelijk en goed gelegen vastgoed is zeldzaam in Antwerpen. Maar Immpact heeft momenteel nog enkele unieke projecten, stuk voor stuk op een toplocatie. Op wandelafstand van het centrum, vlakbij alle belangrijke invalswegen, in rustige buurten die dé place to be worden.

U kunt dus vandaag investeren in een buurt waar iedereen binnenkort wil wonen. Gegarandeerd rendement voor uw spaargeld dus.


Vastgoed in Antwerpen - Immpact


Altijd een goede investering

Investeren in Antwerps vastgoed is voor iedereen haalbaar. Er zijn reeds appartementen vanaf €119.500. En u vindt er altijd een goede huurder voor.

1, 2 of 3 slaapkamers? Aan u de keuze. Ook de afwerking van de appartementen kunt u grotendeels zelf kiezen.

Investeren zonder zorgen, dankzij onze verhuurdienst

U wilt de zekerheid dat uw investering altijd goed rendeert? Geen probleem, dankzij Innclusive. Deze verhuurdienst staat exclusief ten dienste van Immpact-investeerders in Brussel en Antwerpen.

We verhuren uw investering op een vlotte en zorgeloze manier met een maximum aan rendement. Zonder moeite, zonder administratieve rompslomp. Het enige wat u hoeft te doen is investeren.

Innclusive

sluiten Schrijf u in op
onze nieuwsbrief