Méér rendement met vastgoed

Op zoek naar een toprendement voor uw spaargeld? Dan moet u gewoon vastgoed kopen. Want vastgoed op een goede locatie met toekomstperspectief blijft een slimme en veilige investering. Zeker als het ook opvalt door stijlvolle architectuur en kwalitatieve afwerking. En dat is nu precies wat Immpact u biedt.

Ook voor u een haalbare investering

Immpact realiseert zijn nieuwbouwprojecten in aantrekkelijke buurten waar iedereen morgen wil wonen. En ú kan er vandaag al in investeren voor een haalbare prijs. Als u niet te lang wacht tenminste. Bent u op dit moment zelf op zoek naar een woning of wil u liever investeren en verhuren? Bel of mail ons voor meer info over onze projecten.

Inclusief handige verhuurdienst

Met Innclusive bieden we een verhuurdienst aan die het u gemakkelijk maakt. De kans is immers groot dat u uw huis of appartement op termijn wil verhuren. De verhuurdienst van Immpact regelt alles in uw plaats terwijl u gewoon elke maand de huuropbrengsten int. Dat is veilig, rendabel én comfortabel. Innclusive

Investeer in topsteden als Antwerpen of Brussel

Geniet van een verzekerde opbrengst op uw vastgoed, dat bovendien in de toekomst stijgt qua meerwaarde. Ons vastgoedaanbod in Antwerpen en Brussel is sowieso een topinvestering. Zeker als het opvalt met een knappe architectuur en kwaliteitsvolle afwerking. Immpact kan u vandaag al de projecten tonen waar u morgen het meeste rendement haalt.

sluiten Schrijf u in op
onze nieuwsbrief