Bezoek onze werf op zondag 22 mei tijdens Openwervendag. Onze adviseurs gaan u voluit vertellen over de buurtontwikkeling. Zo komt er een groen woonerf langs het nieuwe IJzerlaankanaal. Wonen langs de kade wordt hier werkelijkheid!

U maakt kennis met twee projecten, Nieuwe Kade en Koffienatie. Een nieuwbouwproject en een reconversieproject. Het pand Koffienatie ondergaat een transformatie van een koffiepakhuis naar een residentieel appartementengebouw. Deze appartementen bezorgen maximale bewegingsruimte dankzij het loftgevoel.

U kan onze bouwsite exclusief betreden tussen 10 uur en 17 uur.

Confederatie Bouw organiseert Open Wervendag, een unieke kans om spectaculaire bouwprojecten in héél België te bezoeken.

Zondag 22/05/2016

Bredastraat 101, 2060 Antwerpen

De inschrijvingen voor dit evenement zijn gesloten.

Altijd een goede investering

Investeren in Antwerps vastgoed is voor iedereen haalbaar. Er zijn reeds appartementen vanaf €119.500. En u vindt er altijd een goede huurder voor.

1, 2 of 3 slaapkamers? Aan u de keuze. Ook de afwerking van de appartementen kunt u grotendeels zelf kiezen.

Ontdek onze nieuwbouwprojecten

Investeren zonder zorgen, dankzij onze verhuurdienst

U wilt de zekerheid dat uw investering altijd goed rendeert? Geen probleem, dankzij Innclusive. Deze verhuurdienst staat exclusief ten dienste van Immpact-investeerders in Brussel en Antwerpen.

We verhuren uw investering op een vlotte en zorgeloze manier met een maximum aan rendement. Zonder moeite, zonder administratieve rompslomp. Het enige wat u hoeft te doen is investeren.

Innclusive

sluiten Schrijf u in op
onze nieuwsbrief