Tijdens de Nieuwbouwzondag van 22 oktober kunt u in Vlaanderen een kijkje nemen in verschillende modelappartementen, kijkwoningen, nieuwbouwprojecten, toonzalen,... Wij bieden u de kans om de site van een van onze nieuwbouwprojecten exclusief te betreden onder begeleiding van onze adviseurs!

Nieuwbouwproject Horta Nova in Kontich biedt prachtig afgewerkte duplexappartementen met tuin in een rustige groene omgeving. Bovendien zijn er heel wat ontspanningsmogelijkheden in de buurt dankzij de perfecte ligging vlakbij het Broekbos en andere parken.

Bent u benieuwd naar meer? Kom langs op de site van Horta Nova tijdens de Nieuwbouwzondag en ontdek zelf het wooncomfort van dit project! Wij verwelkomen u graag en beantwoorden met plezier al uw vragen over Horta Nova en Immpact.

Een woning met 2 slaapkamers in Horta Nova koopt u al vanaf € 284.200.
(exclusief BTW, registratie- en notariskosten)

Zondag 22/10/2017

Van 10u tot 16u.
Holle Weg 77, 2550 Kontich

Bevestig uw komst

Altijd een goede investering

Investeren in Antwerps vastgoed is voor iedereen haalbaar. Er zijn reeds appartementen vanaf €119.500. En u vindt er altijd een goede huurder voor.

1, 2 of 3 slaapkamers? Aan u de keuze. Ook de afwerking van de appartementen kunt u grotendeels zelf kiezen.

Ontdek onze nieuwbouwprojecten

Investeren zonder zorgen, dankzij onze verhuurdienst

U wilt de zekerheid dat uw investering altijd goed rendeert? Geen probleem, dankzij Innclusive. Deze verhuurdienst staat exclusief ten dienste van Immpact-investeerders in Brussel en Antwerpen.

We verhuren uw investering op een vlotte en zorgeloze manier met een maximum aan rendement. Zonder moeite, zonder administratieve rompslomp. Het enige wat u hoeft te doen is investeren.

Innclusive

sluiten Schrijf u in op
onze nieuwsbrief