Benieuwd naar dit nieuwbouwproject? Wij verwelkomen u graag tijdens de kijkzondag op 17 september 2017 van 12u tot 16u.

U krijgt de kans om onze bouwsite exclusief te betreden onder begeleiding van onze adviseurs. Bij hen kunt u terecht met al uw vragen over Park Oost. Daarnaast ziet u de evolutie van de werf en komt u meer te weten over de stadsontwikkeling nabij Park Oost.

Bovendien kunt u zelf ontdekken waarom dit nieuwbouwproject zo interessant is voor u! Immpact staat namelijk voor kwaliteit: de beste architecten, de beste afwerking, het beste levenscomfort en de beste service.

Wilt u dit nieuwbouwproject bezoeken? Schrijf u dan hieronder in. Tot zondag 17 september!

Zondag 17/09/2017

Van 12u tot 16u.
Hoek Buurtspoorweglei en Noordersingel, 2140 Antwerpen

Bevestig uw komst

Altijd een goede investering

Investeren in vastgoed in Antwerpen of Brussel is voor iedereen haalbaar. Er zijn reeds appartementen vanaf €119.500 en u vindt er altijd een goede huurder voor.

1, 2 of 3 slaapkamers? Aan u de keuze! Ook de afwerking van de appartementen kunt u grotendeels zelf kiezen.

Ontdek onze nieuwbouwprojecten

Investeren zonder zorgen, dankzij onze verhuurdienst

U wilt de zekerheid dat uw investering altijd goed rendeert? Dankzij Innclusive is dat geen probleem. Deze verhuurdienst staat exclusief ten dienste van Immpact-investeerders in Brussel en Antwerpen.

We verhuren uw investering op een vlotte en zorgeloze manier met een maximum aan rendement. Zonder moeite, zonder administratieve rompslomp. Het enige wat u hoeft te doen is investeren.

Innclusive

sluiten Schrijf u in op
onze nieuwsbrief